Столичани се оплакват от жена, за която се твърди, че е

...
Столичани се оплакват от жена, за която се твърди, че е
Коментари Харесай

Психически нестабилна жена тормози столичани, искала да вземе бебето на майка

Столичани се оплакват от жена, за която се твърди, че е душевен нестабилна.

Част от живущите в столичния квартал " Надежда 2 " настояват, че в региона на квартала обикаля жена, която ги тормози и тормози с дейностите си. К. Алексиева написа, че въпросната жена, след земетресението в Турция, е правила заклинания посред бял ден и заравяла нещо в земята до жилищен блок.

" Интересува ме дали дамата е рискова? ", написа Алексиева, която показа и какво е претърпяла.

" Снощи, прибирайки се от работа, тази жена повтаряше " клоп, клоп " систематично в ритъма на крачките, които правех. Обърнах се да видя какво става и тази ме гледаше, повтаряйки " клоп, клоп ". В идващия миг стартира да повтаря думата " инвалида, инвалида " (аз накуцвам) и в идващия миг ме подгони, продължавайки да повтаря систематично " инвалида ". За мое благополучие стопирах една двойка и тя спря да ме гони ", добави К. Алексиева.

Алексиева насочи апел в мрежата - в случай че някой познава дамата, за която се твърди, че е душевен нестабилна, да опише повече за нея.

" Искам да пребивавам умерено в квартала, без да се усещам застрашена. Благодаря за вниманието! ", приключва поста си К. Алексиева.

Росица И. отблезява в мненията под обявата, че преди към месец и тя е имала проблем с нея. Тогава дамата е била подпийнала и е желала да вземе бебето на Росица.

" Ако е тази, която обикаля към църквата, преди към месец и ние имахме обстановка с нея. Беше си пийнала и беше решила, че желае да вземе бебето ми за себе си. Едно преминаващо момче я спря да не върви до нас и да се бута, и под виковете и “Боклук, желая бебето ” ни изпрати до Ломско ", разяснява Росица И.

По данни на Росица кварталният служител на реда е декларирал, че няма какво да се предприеме, тъй като жената е умствено изостанала, била под забраняване и за нея се грижели баща й и брат й.

Потърпевши обмислят да се съберат и дружно да попадат сигнал в полицията. Те са безапелационни, че дамата би трябвало да бъде настанена в профилирано заведение.

" Мисля, че тази жена не би трябвало да е измежду нас, а в психиатрична клиника ", добавя К. Алексиева.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР